mixxt

Sign up here for free!

Welcome to mixxt!

world' s største nike utvalg kommer til las vegas

world' s største nike utvalg kommer til las vegasJordan Meter Geller er en mann som er avhengige. Hans besettelse har ført til å samle verdens største antallet av nike air max 2013 sale-sko, og han vil snart være å dele inn smashing samling i en splitter ny "ShoeZeum" på Neonopolis hele sentrum Las Vegas. Den ShoeZeum er ventet å åpne ved ganske enkelt å Labor Day-helgen (Sep. 1, 2012), og vil foreta en dumbfounding 7, 700 kvadratfot i det lange ledige plassen som tidligere var okkupert av Jillian, en restaurant, arkade, taverna og musikk arena.

Vi har en eksklusiv titt på den splitter nye museum plass og talte opp Geller om den forbløffende samling. For det første, vanligvis museet vil inneholde over 2, 500 par støvler. Samlingen er så stor, faktisk maps vil bli gitt for deg til gjestene å [more]

Sign in here

Not a member of this network?

Alternative logins

You can use an account of a third party.

About this blog

[url=http://www.bootssko.com/i/Nike-Air-Max-2013-Punched-Hole-Dame-Sko-Online-Rosa-Svart-Z9zWDwu.html][img]http://image.bootssko.com/Nike-Air-Max-2013-Punched-Hole-Dame-Sko-Online-Rosa-Svart/wd_q7_o4llrg.jpg[/img][/url] Jordan Meter Geller er en mann som er avhengige. Hans besettelse har ført til å samle verdens største antallet av [url=http://www.bootssko.com/catalog/Nike-Air-Max-2013.html]nike air max 2013 sale[/url]-sko, og han vil snart være å dele inn smashing samling i en splitter ny "ShoeZeum" på Neonopolis hele sentrum Las Vegas. Den ShoeZeum er ventet å åpne ved ganske enkelt å Labor Day-helgen (Sep. 1, 2012), og vil foreta en dumbfounding 7, 700 kvadratfot i det lange ledige plassen som tidligere var okkupert av Jillian, en restaurant, arkade, taverna og musikk arena. Vi har en eksklusiv titt på den splitter nye museum plass og talte opp Geller om den forbløffende samling. For det første, vanligvis museet vil inneholde over 2, 500 par støvler. Samlingen er så stor, faktisk maps vil bli gitt for deg til gjestene å få mest mulig ut av besøket. Den ShoeZeum kommer til å være delt inn i 23 tydelig viser. [url=http://www.bootssko.com/catalog/Nike-Air-Max-Command.html]nike air max command black[/url] En automatisk av-denne-bloggen-favoritt Las Vegas del, vil for eksempel inkludere ting som Dolomitt Dunke inspirert av UNLV (University of Nevada, Algunas Vegas) og andre sko oppmuntret av å spille kort. En annen demonstrere vil være viet til sko god tema av øl, vin sammen med alkohol. Muligens også en populær. Avgjørelser, avgjørelser. Samlingen omfatter sko inspirert av godbiter, "Den Stygge Andungen," the Muppets, Sammen med zoo, hamp, hver mulig ferie (Cinco de Mayonaise, Halloween, Valentine ' s Day blant dem), Sea World, tegneserier, høner, blomster og omtrent alt annet du kan tenke deg. Snakke med Jordan Geller i et par minutter, og hodet vil hjul på encyclopedic kunnskap om Nike tradisjoner og historie. Han er ikke nødvendigvis tilknyttet [url=http://www.bootssko.com/catalog/Nike-Free-Run-2.html]nike free run 2 womens sale[/url], han er bare slags crazy-entusiastisk om sine sko eller støvler.

About the author

JULY 00a
JULY 00a
 • Member since: 28/04/2016
 • Posts written: 1
 • Received comments: 0
 • Comments written: 0
 • Latest post: 10/05/2016

Recent blog posts

Network details

 • Search for:

 • Network name

  Michael Kors Factory Outlet Store
  Michael Kors Factory Outlet Store

 • Your host is

  cheapmkoutlet cheapmkoutlet

 • Created on

  25/05/2013

 • Members

  321

 • Language

  English